Jagt info på mobilen.

Denne service gør det muligt at tjekke soltider og jagttider via WAP på mobiltelefonen. Endvidere er schweisshunderegisteret omskrevet i en nem tilgængelig form hvor man blot klikker på det Amt man befinder sig i og dernæst finder en hundefører i en by nær det sted hvor man har brug for hjælp.

 

For at bruge denne service skal man have en mobiltelefon med WAP, hvilket inkluderer de fleste nyere telefoner < 3 år gamle. Alle kan bruge servicen, uanset hvilken Operatør man er hos. Siden hentes vha. GPRS hvilket betyder at at det kun er den mængde data man downloader der betales for. I dette tilfælde er det så lidt data det drejer sig om at det næppe kan ses på regningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I mobiltelefonens browser "WAP" finder man menu punktet: gå til adresse (web) varierer fra model til model. Indtast i feltet: www.termannsen.dk/jagt.htm og gå til siden. Herefter vil man kunne gemme siden under bogmærke og man har altid informationerne i lommen.

Se forside på Jagt Info til Mobil med soltider: Jagt

Soltider:

De statiske soltider som før har været vist er nu udskiftet med en dynamisk service: Mobil Almanak.

 
Mobil Almanak ligner den fra internet, dog skal man vælge by fra en liste og trykke "beregn" for at få soltiden for den pågældende by den samme dag. Der er endvidere mulighed for at taste en anden dato.

 

Hvis der kommer ønsker fra brugere om soltid for deres eget specielle sted, eller er der mere generelle steder der er "glemt" i listen så send mig en mail. Der er også mulighed for at komme med ris, ros eller forslag i Gæstebogen.
Test Mobil Almanak her: Mobil Almanak

Jagttider

Hvem har ikke været på en jagt hvor man har diskuteret jagttid på et dyr, f.eks hare, agerhøne mv. som af og til bliver ændret. På siden finder du de generelle jagttider, delt ind i flg. grupper: Se jagttider: Jagttider

Hovdyr, rovdyr og gnavere

Andefugle

Øvrige fugle.

Schweissregister

På alle de sider hvor jeg har klikket på link til sweissregister er jeg kommet til siden hvor man først skal til at lede efter hundefører link og dernæst vælge metode til at finde en i nærheden. Man kan selvfølgelig godt have forberedet sig med tlf.nr i det område man hovedsagelig går på jagt i, men man kan komme ud for at have brug for en schweiss hund andre steder. Det kan forekomme besværligt hvis man via telefon skal guide en uforstående gennem disse sider for at finde en hundefører. Jeg har "kogt" listen med til By, Navn og Tlf. numre. grupperet efter Amt. Det gør det muligt via 3 tryk på mobilen af finde en hundefører. Se listen: Schweisshunderegister

DRK - Dansk Ruhår Klub logo til mobilen.

Hvis du bruger "Jagt info på mobilen" er der allerede et link der hvor du kan hente logo. Ellers kan du i mobiltelefonens browser "WAP" finde menu punktet: gå til adresse (web) varierer fra model til model. Indtast i feltet:
www.termannsen.dk/ruhaar.html. og gå til adressen

Der er forskellige størrelser logo tilhørende forskellige mobiltelefoner. Nokia 5140(i) og 6230(i) er f.eks 128x128. Hvis du ikke er sikker på størrelsen vælger du den du tror det er og hvis det ser forkert prøver du bare en anden. Servicen er gratis så der betales kun for den datamængde der hentes.